Jobb világban akarsz élni?... Legyél jobb vezető!

FLIGBY magyarul

FLIGBY magyarul

Mi a FLIGBY?

2015. április 05. - Mr. Fligby

A "FLIGBY" a Csíkszentmihályi Mihály professzor és az ALEAS Simulations által megvalósított "FLOW is Good Business" projekt rövidítése. A közös munka eredményeképpen 2012-re előállt vezetésfejlesztő szimuláció 29 alapvető leadership készséget tesztel és mér.

Egy interaktív-film formátumú "komoly játékról" van szó, amelyben a játékos egy kaliforniai borászatot menedzsel. Döntéseket hoz a vállalati stratégiával és mindennapi ügyekkel kapcsolatban, miközben újra erőssé kell tennie a belső ellentétektől szétfeszített csapatát. A cél, hogy a borászat elnyerje a nemzetközi "Spirit of the Wine" díjat, és olyan munkahellyé váljon, amely a profittermelésen túl képes a szervezet érintettjei számára értékes és vonzó környezetet teremteni.

Ehhez persze olyan fontos érintetti csoportokkal kell kiegyezni, mint a szőlőbirtok szomszédainak közössége, és fenntartható növekedést biztosító technológiákat kell integrálni. Komplex vezetői szemléletformálásról van szó, amely bemutatja a flow-állapot értékteremtő erejét, és egy újszerű eligazodási pontokat kínál a mai kusza világban.

A FLIGBY 2012-ben Seattle-ben elnyerte az "International Serious Play Awards" vállalati aranyérmét, így a zsűri a világ legjobb játékosított vezetésfejlesztő alkalmazásává (serious game) választotta.

A bejegyzés trackback címe:

https://fligbymagyarul.blog.hu/api/trackback/id/tr847341108
süti beállítások módosítása