Jobb világban akarsz élni?... Legyél jobb vezető!

FLIGBY magyarul

FLIGBY magyarul

A példaértékű vezetővé válás öt alapszabálya

Vécsey Zsadány előadása a Pallas Athéné Kiadó könyvbemutatóján

2020. április 02. - Mr. Fligby

Mint arról annak idején mi is beszámoltunk, a Pallas Athéné Könyvkiadó tavaly mutatta James M. Kouzes és Barry Z. Posner "VEZETŐI KÉSZSÉGEK ELSAJÁTÍTÁSA: A példaértékű vezetővé válás öt alapszabálya" című könyvét. Ebből megtudhatjuk, hogy mindenkiből válhat rátermett vezető, az ehhez szükséges tudás pedig nem velünk született csoda, hanem megtanulható, gyakorlással elsajátítható képességek halmaza. A kötet bemutatóján a FLIGBY műhely vezetőjének, Vécsey Zsadánynak jutott a megtisztelő feladat, hogy bemutassa a szerzők által részletesen leírt öt alapszabályt. A Kiadó kérésére azonban ezt úgy tette meg, hogy közben öt érdekes történetet is elmesélt a Csíkszentmihályi Mihállyal való közös munkáról.

A Kiadó nemrég indított Podcast csatornát, amelyen most elérhetővé tette a könyvbemutatón elhangzott előadás hanganyagát: 

 

A prezentáció közben kivetített slideok itt követhetők:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fligbymagyarul.blog.hu/api/trackback/id/tr5215584624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása